RALLY OBEDIENCE

RALLY OBEDIENCE – Kutyás sport

Nálunk egy teljesen új sport az Obedience Hungary Team SE 2018. Augusztus 01-én adta ki az első verseny és vizsgaszabályzatot.
Szeretnénk népszerűsíteni a Rally Obedience sportot, mivel egy nagyon jó kapcsolatépítő tréning, kifejezetten hobbi kutyásoknak találták ki tehát mindenkinek ajánlom bármilyen kutyával. Iskolánk tanulóival már elkezdtük a gyakorlást, nagyon szeretik, a foglakozások változatosak mindig új feladatokkal.

Előtérbe helyezi a kutya és kutyavezető közötti pozitív kapcsolatot. Épp ezért alacsonyabb szinteken megengedett a vizsgán és versenyen való jutalmazás és különböző segítségek.
Mi a Rally Obedience?
Kutya gazdáját baloldalon követi táblák által jelölt irányban és tempóban miközben további táblák azaz állomások különböző feladatokat elé állítják a párost ami lehet egy engedelmességi gyakorlat (ültetés, fekvő kutya megkerülése) vagy épp ügyességi (szlalom, spirál, 8-as alak zavarással) esetleg mindkettő kombinációja (akadályon keresztül behívás).
Változatos mivel ezekből a táblákból minden alkalommal más-más pálya, feladatsor építhető.
A pályát szintidőre kell teljesíteni sokféle hang és testjel megengedett.

Kiképzőink részt vettek az első Rally Obedience oktatáson ahol elsajátították az alapismereteket, és természetesen folyamatosan képzik magukat, hogy megfelelő szaktudással segíteni tudjanak.
Iskolánk rendelkezik már az összes táblával és felszereléshez ami ehhez a sporthoz szükséges.
Várjuk az érdeklődőket vedd fel velünk a kapcsolatot!!!

Jelentkezés alapozó tanfolyamra, bővebb információ:
SZŐCS MÓNIKA iskolavezetőnél 06-20/573-1006