Kutyapanzió és napközi

Napközi ismertetése:


Ön dolgozik vagy nincs elég ideje kutyájára. Nagy a mozgásigénye, ezért ha egyedül marad átrendezi a lakást,kertet rongál, nem szereti a magányt, ugat, vonyít zavarja a szomszédokat vagy csak nem akarja hogy egyedül legyen a távolét alatt. Nálunk a napköziben otthoni unatkozás, rongálás helyett tapasztalt kiképzővel felügyelettel 1500 nm-en szabadon játszhat barátaival, tanulhat, szocializálódhat, sétálhat. Igény szerint akár rendszeresen vagy alkalomszerűen is. Napközi oktatással is kérhető. Szállításban is segítünk, megbeszélt időpontban érkezünk házhoz és ha szükséges haza is visszük kedvencét.

Napközi akciós ajánlat: 2000,- Ft / alkalom, képzéssel! 

(Az akciós ajánlat a házhoz szállítási költséget nem tartalmazza. Akció ideje: 2017. december 15 – 2018. február 15.)

Panzió ismertetése:


Tökéletes megoldás míg Ön elutazik és biztonságban szeretné tudni kedvencét képzett szakemberekkel, állatorvosi felügyelettel. Lehetőség van 2,5X3,5m-es teljesen zárt biztonságos kennelekben vagy akár benti elhelyezésre is. Ebben az esetben lakáshoz szokott és tartott, nyugodt, szobatiszta kutyusok részére külön erre a célra kiépített szobákban.A szolgáltatás tartalmaz pórázon sétáltatást, kifutóban közös játékot, szocializációt. Igény szerint a panzióval oktatás is kérhető. Nálunk nyaraló kutyák biztonságát térfigyelő kamerákkal is biztosítjuk!

Napi többszöri etetés vagy diétáztatás!
Műtétek, sérülések utáni rehabilitáció:

  • Műtétek, sérülések után nagyobb felügyeletet igényel kutyája. Ha nem tudja számára biztosítani, mi ebben is segítünk.
  • Több éves állatkórházban szerzett tapasztalattal rendelkező szakember biztosítja a nyugalmát, ellátását, rehabilitációját hogy minél gyorsabb gyógyuljon.

Panzióztatás és napközi feltételei:
Nem lehet fertőző beteg, érvényes veszettség elleni és egyéb védőoltással kell rendelkezni, egy hónapnál nem régebbi féreghajtás kötelező, kullancs bolha elleni védelem ajánlott!

Problémás, nehezen kezelhető kutyák részére is!
Napi díj ellátás és igény szerint 2500-4500 Ft / megkezdett nap (kérjen ajánlatot)
Nyitvatartási idő: (állatok nyugodt és teljes ellátása érdekében)
Hétköznap 8.30-18.00
Hétvége és ünnepnap 9.00-17.00

Képek a Bigyóka kutyapanzió életéből: